Lekovi predstavništva Beograd

Lekovi predstavništva Beograd
Boli Vas grlo?
Nervozni ste?
Ne možete da spavate?
Većina nas za ovakve probleme popije lek na sopstvenu odgovornost.
Lekovi jesu tu da nam pomognu, ali svakako ih ne treba olako konzumirati.
Industrija lekova se u današnje vreme znatno proširila, jer kako napreduje tehnologija tako napreduje i medicina a samim tim i farmakologija.
Zahvaljujući predstavništvima lekova u Beogradu, dostupni su nam i strani lekovi koji su nam neophodni za zdravlje.
Predstavništvo lekova je tu da nam obezbedi sve lekove koje su nam potrebni za normalan i zdrav život.
Ukoliko Vam je potrebno predstavništvo lekova, mi smo tu da Vam pomognemo da ga nadjete veoma lako, a da ne morate da obilazite ceo Beograd.
LOKACIJE
Lekovi predstavništva-2
Lek je hemijska supstanca koja utiče na fiziološku funkciju na specifičan način. Lek je proizvod koji sadrži supstancu ili kombinaciju supstanci proizvedenih i namenjenih za lečenje ili sprečavanje bolesti kod ljudi ili životinja, postavljanje dijagnoze, poboljšanje ili promene fizioloških funkcija, kao i za postizanje drugih medicinski opravdanih ciljeva. Lekovi u organizmu se najcešće vezuju i deluju na ciljne proteine: enzime, transportne molekule, jonske kanale i receptore. Lek se u organizam može uneti na više načina, a koji je put primene leka najprikladniji za odredjenog bolesnika, zavisi od farmakoloških osobina leka, kao i od terapijskih razloga. Bilo da govorimo o jakim ili blagim lekovima, o antibioticima ili antisepticima, činjenica je da bez njih ne možemo. Predstavništva i zastupništva lekova su tu da nam ponude i uvozne lekove, koje nemamo u domaćoj proizvodnji. Svakako ne bismo smeli konzumirati lekove na spostvenu ruku, ali većina nas upravo to i radi... Protiv bolova, protiv kijavice ili za ublažavanje stresa. Preporućujemo Vam konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom pre upotrebe bilo kakvog leka.
Back to Top